vlcsnap-2016-10-16-23h12m13s366

C. E. Xamba: Àfrica (baixa), Aina, Ariadna, Berta D, Berta J, Irene, Mariona, Mireia, Paula B, Paula C i Sara.
Segona victòria de l’equip entrenat per la dupla Serramià/Heredia, en un partit on es va haver de patir fins al final, ja que amb 3 triples en el darrer quart, l’Igualada va posar emoció i més valor al triomf del Xamba.

Primer quart molt igualat, on l’intercanvi d’errors i encerts per part dels dos equips, no va permetre que cap agafes avantatges considerables en el marcador. Un Xamba que va rebre fins a 5 taps en aquest quart, fruit de la bona defensa local, va haver de treballar molt en el rebot, per tal de poder llançar el contraatac que permetia mantenir a les jugadores de l’Igualada controlades. Tot i així, un darrer parcial de 3-0, fa que s’arribi a la fi del primer quart, amb empat a 12.

Un segon quart, on el Xamba aconsegueix moltes anticipacions defensives, per tal de llançar ràpids contraatacs, fa que de mica en mica, vagi obrint forat en el marcador. El Xamba defensava molt bé la pintura, el que obligava a llançar des de fora a les jugadores locals, amb un pobre 0-4 en llançaments de tres. Parcial de 8 a 17, i arribem al descans amb un marcador favorable de 20-29.

Després del descans, el Xamba seguia amb un bon to defensiu, i malgrat errar incomprensiblement en algunes passades, el contraatac i el rebot ens donava marge per seguir augmentant la diferència. Molts canvis que feien que es mantingui la tensió a la pista i que donava el seu resultat guanyant de nou el parcial per 9-15, i arribem al darrer quart amb 15 punts de marge (29-44).

I quan semblava que el més difícil estava fet, parcial de 13 a 2 favorable a l’Igualada, amb tres triples consecutius, que posen emoció al partit, ja que l’equip local es situa a 4 punts (42-46). En altres circumstàncies, les jugadores hagueren gestionat malament la pressió, i la dinàmica negativa s’hagués instaurat a les files del Xamba, però res d’això. El Xamba va seguir pressionant molt bé en defensa i recuperava l’encert en les seves contres. Recuperat del caos de l’inici de quart, tornem a començar a jugar amb el nostre estil, combinant bé i llançant ràpids contraatacs, endossen un parcial de 2 a 15 per tallar la reacció local i sumar una nova victòria a nivell A. Parcial de 15 a 17 i resultat definitiu de 44 a 61.

Les jugadores de l’Igualada van transformar 5 de 9 llançaments de 3 i 8 de 13 tirs lliures, mentre que el Xamba va transformar 2 triples de 5 llançaments i 7 de 19 tirs lliures.
Felicitar a les jugadores del CB Igualada per la seva lluita durant tot el partit i a les del CE Xamba per la victòria.

Victòria dedicada a la nostra companya Africa, que esperem que aviat retorni a les pistes per a gaudir d’aquest esport que tant ens agrada.

1, 2, 3….Xamba!!!!!!