vlcsnap-2015-11-29-09h19m29s64

C. E. Xamba: Anna, Ariadna B, Ariadna R, Carla, Farners, Júlia B (Baixa), Júlia R, Lourdes, Maria, Paula C, Paula(baixa) i Sara.

L’equip entrenat per Ràfols/Marcé ha estat capaç del millor i del pitjor en el mateix partit, però malgrat els inconvenients que ha patit l’equip durant tot el partit, nova victòria que certifica el pas a Interterritorial per la següent fase.

El Xamba ha començat el partit amb molt bones sensacions, sense deixar jugar al rival i amb el joc que ens té acostumat, movent amb rapidesa la pilota per trobar a la companya més ben situada per anotar en atac, i amb una defensa individual molt pressionant per dificultar al màxim les accions atacants de les rivals. Amb aquest joc, el xamba anava ampliant diferències en el marcador en el que semblava que hauria de ser una victòria plàcida pels interessos locals. 16-6 al primer parcial.

En el segon quart, més del mateix. Un Xamba que jugava a un bàsquet gens especulatiu i amb moviment molt ràpid de pilota, feia infructuós els esforços visitants per parar el bon joc local. Arribant a tenir una diferència de 21 punts (32-11) a l’equador de quart, i acabant amb una còmoda diferència de 17 per anar al descans (34-17).

La represa, el Xamba ha seguit fent el seu joc, i tot i que el Samà s’ha acostat en alguns trams del quart amb jugades de velocitat i un joc molt individual, el Xamba mantenia el domini en el marcador. Parcial de 13-15 (47-32)

I en un darrer quart, on el Xamba s’ha dedicat a administrar la diferència, ja que per diferents lesions ha perdut fins a tres jugadores, combinat amb l’explosió de la jugadora 14 visitant que, degut a que ha vist com és relaxava la bona defensa que havia patit fins a llavors, ha començat a anotar des de totes les posicions, ajustant el marcador, però sense posar en perill la victòria local. Parcial de 10-16 (57-48)

Felicitar a les jugadores del Bàsquet Samà Vilanova pel seu partit, i a les del Xamba per superar les complicacions que ha anat patint.

1, 2, 3…..Xamba!!!!!!!