valexamba

 

Donem la benvinguda a un nou patrocinador al club, Clínica Dental Penedès, és una clínica dental ubicada al centre de Vilafranca, que ofereix des de fa més de 20 anys tractaments integrals de la boca.

La Clínica passa a ser el nostre col•laborador en la higiene i salut bucodental de tots els components del club i per complimentar una bona forma física a la pista, que millor que disposar dels mitjans més avançats per lluï el millor somriure utilitzant els Serveis de l’equip de professionals que estan a la vostra disposició al centre que trobareu al C/ Cal Bolet, 1, 2-2 de Vilafranca, tel. 938901422.

Per tal d’aprofitar tots els avantatges que ens ofereix el centre de referència, us fem arribar un val amb un seguit de serveis que milloraran la salut de les vostra boca.

Per què al Xamba ens importen els hàbits saludables, no podíem deixar passar l’oportunitat d’incloure la Clínica Dental Penedès entre els nostre col•laboradors, així com agraïr la confiança que han dipositat en el nostre club.
Gràcies Clínica Dental Penedès, que per molts anys puguem mantenir una relació positiva per ambdues parts!!!