vlcsnap-2016-04-03-20h01m40s215

C. E. Xamba: Àfrica, Aina, Ariadna, Berta D, Berta J, Irene, Paula B, Paula C, Sara (baixa) i Vinyet.
Duel comarcal per a la primera posició, davant d’un dels equips més en forma del nostre grup. Si el partit a casa ja va ser complicat, el jugat al Pavelló del Garraf, ha estat una nova mostra de duel molt igualat. Bon treball d’equip de les jugadores entrenades per Serramià/Tejedor, que amb joc de conjunt han sabut contrarestar la diferencia d’alçada que ens penalitzava molt a dins la pintura.
El Xamba es presentava a Vilanova com a líder invicte de grup, i davant tenia una bona pedra de toc, per veure si l’evolució de les jugadores del Xamba era la correcte. Un Vilanova molt ben treballat, per tal d’aprofitar la diferencia d’alçada, ja iniciava el seu joc amb blocs sobre les defensores a l’hora de treure la pilota des de la línia de fons. Al Xamba l’hi costava robar pilotes en defensa, ja que les jugadores locals, la movien amb molt de criteri, fins a trobar l’avantatge en l’alçada, que feia molt difícil poder frenar-les. A més, tots els rebots curts eren dominats per les jugadores locals, ja que no es tenia la capacitat per blindar la zona defensiva.
Amb aquest panorama, i donant com a perduda una guerra que per molt que les jugadores del Xamba es van esforçar, la van perdre, van aprofitar les mancances del Vilanova i van començar a desplegar un joc molt més ràpid i dinàmic, que les jugadores locals no van saber aturar. Velocitat en les accions atacants, i tot i que els rebots curts eren gairebé sempre capturats per les jugadores locals, els llargs, eren aprofitats per llançar ràpids contraatacs i anar sumant punts al marcador.
La participació de l’equip en el Torneig de Basquet Mare Nostrum durant la Setmana Santa, ha fet que les jugadores mantinguessin un alt ritme de joc durant tot el partit, lluitant cada pilota i no regalant cap cistella fàcil a l’equip local.
Molta feina a fer, però de ben segur, aquesta victòria tant treballada, ha de servir per augmentar el ritme de treball i poder encarar amb il·lusió els darrers 4 partits de la temporada.
Parcials:
5-7
7-10
2-4
8-7 (22-28)
3-5
9-11
6-10
8-4 (48-58)
Felicitar a les jugadores del Club Nou Bàsquet Vilanova per lluitar fins al final i a les del C. E. Xamba per la victòria.
1, 2, 3…..Xamba!!!!!!