vlcsnap-2016-10-09-23h36m56s246

C. E. Xamba: Alba, Anna, Ariadna, Carla, Farners, Júlia B, Júlia R, Lourdes, Maria B, Maria F, Paula (lesionada) i Sara.

L’equip entrenat per la dupla Mònica/Marc, cau per la mínima a casa en un partit no apte per cardíacs.

El Xamba començava el partit amb un gran encert de cara a cistella, i als 5 minuts del primer quart controlava el partit per 13 a 8 amb un gran encert des de la linia de tres. A partir d’aquí , un Xamba “fallon”, comença a errar tots els llançaments a cistella (inclús els tirs lliures), permeten que les jugadores del Baix Llogregat s’acostessin al 13-12 a la finalització del primer quart.

El C. B. Prat comença el primer quart posant-se per davant en el marcador, i aprofitava la sequera anotadora per posar-se per davant i anar agafant avantatges fins a arribar als 10 punts a les acaballes del quart, que queden en 8, gràcies a una cistella sobre la botzina. Parcial de 9 a 18, i s’arriba al descans amb un 22 a 30 favorable a l’equip visitant.

El Xamba no jugava malament, però la falta d’encert de cara a cistella, estava jugant a favor del Prat, que tot i llançar menys, ho feia amb major encert. En tirs lliures, el C. B. Prat aconsegueix 12 dels 20 llançaments, mentre el Xamba es queda en 6 de 21….Masses concessions en aquesta categoria.

Després del pas per vestuaris, el Xamba seguia treballant molt bé en defensa, dificultant la circulació de pilota i no permeten la penetració a cistella, però tot i així, el C. B. Prat mantenia un avantatge còmode de 10 punts, fins que la minut 7 de joc, després de varies jugades amb un bon joc combinatiu, aconsegueix igualar a 36 punts.  Però de nou, els errors de cara a cistella, i no saber aprofitar els tirs lliures, ens situen de nou 4 punts per sota a la finalització del quart. Parcial de 16 a 12, i un 38-42 en el marcador.

Darrer quart, i sembla que el Xamba va a per feina i en poc més d’un minut, dona el tomb al marcador i es posa per davant 43-42. Però la por a guanyar el partit, fa que ens tornem a arronsar de cara a cistella, i cedim alguns contraatacs que fan que tornem a posar-nos per darrera. Així, fins a falta de 1.30, empatem a 53….començava un partit de 90 segons que havia de guanyar qui estigues més encertat de cara a cistella, i que malgrat que el Xamba va poder llançar fins a 4 vegades a cistella, un Prat que no va llançar cap cop de jugada, va aprofitar un dels dos tirs lliures que va llançar després d’una falta, per emportar-se el partit. Parcial de 15 a 12, i resultat final de 53-54.

Felicitar a les jugadores del C. B. Prat per la victòria i  les del C. E. Xamba per no donar el partit per perdut i lluitar-lo fins al darrer segon.

No s’ha de tenir por a fallar, el problema seria no intentar-ho.

1, 2, 3……Xamba!!!!!